28.10.2018

Mukaan sairaalaan

Outo viikko. Tähän päivään asti on ollut niin pitkiä öitä, heräämisiä, valvomista, Avan räkätauti ja siinä samassa itselläkin sellainen olo, että taju menee. Sen lisäksi on ollut sellaista voimakasta väsymystä joka on saattanut epätoivoon siitä miten jaksaa tulevan synnytyksen läpi ja kaikenlaisia erinäisiä merkkejä siitä, että synnytys tosiaan lähestyy. Tänään se väsymys on kuitenkin poissa vaikka ajattelin ettei niin enään tapahdu ja oon juossut pitkin tonttia eri asioiden parissa. Oon mm. raahannut talvitakit aitasta kodinhoitohuoneeseen ja etsinyt fööniä kaikkialta muualta paitsi itse sisätiloista, minkä tajusin vasta viimeisimpänä tarkastaa.

Väsymyksen lisäksi tuntui, että vauva painaa sen verran että närästys on poltellut kurkussa taukoamatta ja se on hankaloittanut olemista, oon hengästynyt vaan aloillani olemisesta ja tuntenut oloni tosi tukalaksi ja sitä myötä niin epävarmaksi. Heräsin aamulla outoon kipuun kohdun tietämillä ja sen jälkeen oon ollut kuin uusi ihminen. Närästys ei vaivaa, mikään ei paina eikä ahdista ja olin aamulla koiran kanssa kävelemässä. Olisin voinut tanssia. En tiedä sitten, johtuiko se aamuinen kipu siitä että vauva otti itselleen paremman asennon.

Tyyntä myrskyn edellä, totesi mun mies joka patisti mut eilen pakkaamaan kassin synnärille lähtöä varten ja siinä samassa katsottiin Avalle mahdollisia tavaroita jos lähtö on yöllä ja tiputetaan se matkanvarrella kyydistä mun isälle. Olisi ihanteellista jos kaikki alkaisi rauhassa ja joku ehtisi tulla meille katsomaan Avaa mutta ei näistä tiedä.


Mitä otan mukaan sairaalaan:

laturin
kameran ehkä, katsotaan saanko aikaiseksi ladata pienempään tilaan mahtuvan kameran akun ennen sitä
neuvolakortin
kuulokkeet
nännikumit (?)

korun, missä on norsu (mummo keräsi norsuja koska uskoi niiden tuovan onnea)

deodorantin
varmaan ripsivärin sekä taivuttimen jos haluaa ehostautua
(oon suunnitellut käyväni ripsien kestotaivutuksessa mutta en oo saanut aikaan)
kosteusvoiteen
hammasharjan ja tahnan

tens-laitteen, jonka sain lainaan
mietin myös gua sha-kampaa mutten tiedä ehdinkö tilaamaan sitä
sitten jos sopivat ohjeet akupainantaa varten ehtisi vielä tulostaa

tohvelit
villasukat
pari rentoa paitaa
neulelegginssit

vauvalle kotiutumisvaatteet:
2 pöksyt, 2 bodya, neulehaalarin, tumput, kypärämyssyn, villasukat
mun neuloman viltin

                           

                      - en tiedä onko tässä kaikki mutta aika oleelliset asiat kenties.


Kun mietin tota kosmetiikkaosuutta, tilasin kaiken tarpeellisen luonnonkosmetiikkana. Oon käyttänyt ripari-ikäisestä asti samaa Rexonan deodoranttia ja nyt vihdoin sekin tuli korvattua ekologisemmalla vaihtoehdolla. Ripsivärikin piti vaihtaa ja pesuaineet (shampoo ja suihkusaippua) loppui, joten tuli tehtyä reilumpi tilaus kerralla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ask / comment / say hi